Grupa Adamed na Światowych Targach Farmaceutycznych CPhI

Od 24 do 26 października br. Grupa Adamed już po raz siedemnasty uczestniczyła w jednym z najbardziej prestiżowych wydarzeń w świecie farmaceutyki - CPhI Worldwide. Tegoroczna edycja odbyła się we Frankfurcie i zgromadziła 2 500 wystawców z blisko 153 krajów, mających niepowtarzalną okazję skorzystać z ponad 150 bezpłatnych spotkań branżowych.

CPhI to coroczne, największe wydarzenie branży farmaceutyczno-biotechnologicznej organizowane od blisko 26 lat, które daje możliwość poznania i nawiązania współpracy z blisko 42 000 specjalistów z branży farmaceutycznej. CPhI jest również organizatorem licznych konferencji, bezpłatnych seminariów, konkursów, a nawet wypraw charytatywnych dla branży farmaceutycznej. Podczas trzydniowego wydarzenia we Frankfurcie uczestnicy mogli poznać najnowsze trendy, rozwiązania technologiczne, produkty oraz pomysły biznesowe prosto od zagranicznych firm. Przygotowana strefa wystawiennicza obejmowała prezentację całego spektrum produkcji farmaceutycznej, od pozyskania surowców poprzez skomplikowany łańcuch dostaw.

CPhI 3.jpg

CPhI 4.jpg