Grupa Adamed na Jesiennym Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego

Od 18 do 19 października br. w Jachrance odbyło się XIII Jesienne Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego. Jednym z elementów wydarzenia była debata "Nowoczesny zakład farmaceutyczny i kosmetyczny", w której udział wziął dr n. ekon. Bartłomiej Rodawski, Dyrektor Operacyjny w Grupie Adamed.

W wydarzeniu udział wzięło blisko 280 uczestników, na których czekało około 60 wykładów oraz 40 stoisk wystawienniczych, prezentujących najnowsze rozwiązania dla branży farmaceutycznej i kosmetycznej.

Bartłomiej Radowski podczas debaty „Nowoczesny zakład farmaceutyczny i kosmetyczny” zgłębił temat internacjonalizacji jako kluczowego działania wpływającego na rozwój przedsiębiorstw. Przebiegająca z sukcesem globalizacja Grupy Adamed – nowe rynki, w tym azjatyckie, nowe przedstawicielstwa: Słowacja, Czechy, Uzbekistan, zaawansowane plany na kolejne przedstawicielstwa, wytypowanie nowych inwestycji w Azji i w Europie to działania mające na celu rozwój innowacji.

Organizatorem konferencji jest firma BMP – organizator licznych spotkań i wydarzeń branżowych.

Relacja z wydarzenia dostępna jest na stronie: www.kierunekfarmacja.pl/konferencja