ADAMED SmartUP ze statuetką „Kampania Społeczna Roku 2016”!

ADAMED SmartUP ze statuetką „Kampania Społeczna Roku 2016”!

Program ADAMED SmartUP został nagrodzony w prestiżowym konkursie „Kampania Społeczna Roku 2016” w kategorii Programy Edukacyjne Firm (CSR).

Do finału konkursu organizowanego przez Fundację Komunikacji Społecznej oraz portal www.kampaniespoleczne.pl zakwalifikowały się działania 56 organizacji pozarządowych, firm, instytucji publicznych i osób prywatnych. Wśród nich znalazł się prowadzony przez Fundację Grupy Adamed program ADAMED SmartUP.

Statuetkę 3 lipca br. w imieniu Fundacji odebrała Larysa Żuchowska z Fundacji Grupy Adamed.

Jesteśmy dumni, że ADAMED SmartUP po raz kolejny został dostrzeżony w prestiżowym konkursie. Największą jednak dumą i motywacją jest dla nas zdolna, polska młodzież, którą możemy wspierać w programie – powiedziała Larysa Żuchowska.

Fundacja Komunikacji Społecznej to organizacja pozarządowa, której celem jest działanie na rzecz rozwoju marketingu społecznego i tworzenie warunków współpracy organizacji pozarządowych, mediów i biznesu. Dzięki swojemu doświadczeniu, FKS umożliwia przedstawicielom różnych branży poszerzać wiedzę i umiejętności w zakresie marketingu społecznego, pomagając tym samym w tworzeniu skuteczniejszych kampanii społecznych.

Pełna lista nominowanych i nagrodzonych kampanii znajduje się na stronie kampaniespoleczne.pl

Zagraj o stypendium naukowe dla ściśle uzdolnionych

Już od 1 października młodzież ściśle uzdolniona z całej Polski będzie mogła zmierzyć się z naukami ścisłymi i przyrodniczymi w innowacyjnej grze przygotowanej w ramach 5. edycji programu ADAMED SmartUP. 50 najlepszych uczestników wybranych w kolejnych etapach rekrutacji
Młodzież ściśle uzdolniona – poznaj 10 najzdolniejszych uczniów z całej Polski

12 września br. w Warszawie odbyła się uroczysta gala podsumowująca 4. edycję programu ADAMED SmartUP. Podczas wydarzenia wyłoniono 10 laureatów nagrody głównej, którzy przez najbliższy rok będą rozwijać swoje kariery naukowe pod okiem doświadczonych naukowców. Podczas g
Ruszyły zapisy na bezpłatne warsztaty dla młodzieży ściśle uzdolnionej

13 października startuje kolejna edycja warsztatów popularnonaukowych SmartUP Academy, organizowanych na Wydziale Chemii Politechniki Warszawskiej. Zajęcia przeznaczone są dla uczniów w wieku 15-19 lat, którzy chcieliby wzbogacić swoją wiedzę i umiejętności w zakresie na
Konkurs dla szkół i nauczycieli z pasją – do wygrania nawet 5 000 złotych

Nauczyciele wracają do pracy po wakacjach, by jak co roku stanąć przed kolejnymi wyzwaniami w nauczaniu i inspirowaniu młodych osób do dalszego rozwoju. Fundacja Grupy Adamed postanowiła wesprzeć te starania i ogłosiła konkurs dla szkół ponadpodstawowych ADAMED SmartUP.