ADAMED SmartUP ze statuetką „Kampania Społeczna Roku 2016”!

Program ADAMED SmartUP został nagrodzony w prestiżowym konkursie „Kampania Społeczna Roku 2016” w kategorii Programy Edukacyjne Firm (CSR).

Do finału konkursu organizowanego przez Fundację Komunikacji Społecznej oraz portal www.kampaniespoleczne.pl zakwalifikowały się działania 56 organizacji pozarządowych, firm, instytucji publicznych i osób prywatnych. Wśród nich znalazł się prowadzony przez Fundację Grupy Adamed program ADAMED SmartUP.

Statuetkę 3 lipca br. w imieniu Fundacji odebrała Larysa Żuchowska z Fundacji Grupy Adamed.

Jesteśmy dumni, że ADAMED SmartUP po raz kolejny został dostrzeżony w prestiżowym konkursie. Największą jednak dumą i motywacją jest dla nas zdolna, polska młodzież, którą możemy wspierać w programie – powiedziała Larysa Żuchowska.

Kampanie Społeczne Roku 2016

Fundacja Komunikacji Społecznej to organizacja pozarządowa, której celem jest działanie na rzecz rozwoju marketingu społecznego i tworzenie warunków współpracy organizacji pozarządowych, mediów i biznesu. Dzięki swojemu doświadczeniu, FKS umożliwia przedstawicielom różnych branży poszerzać wiedzę i umiejętności w zakresie marketingu społecznego, pomagając tym samym w tworzeniu skuteczniejszych kampanii społecznych.

Pełna lista nominowanych i nagrodzonych kampanii znajduje się na stronie kampaniespoleczne.pl

Drukowanie jedzenia i budowa samolotu – tak spędzają wakacje młodzi naukowcy z Polski

O udział w 4. edycji obozu naukowego ADAMED SmartUP w SGGW walczyło aż 9 tysięcy uczniów. Wybrana w kilkuetapowym procesie rekrutacji pięćdziesiątka otrzymała szansę na pracę z praktykami nauk ścisłych i przyrodniczych. W programie obozu znalazły się zajęcia m.in. z szyc
Młodzi naukowcy w akcji – rusza obóz naukowy dla najlepszych uczniów szkół ponadpodstawowych