Obóz ADAMED SmartUP z dwoma statuetkami MP Power Awards!

Obóz ADAMED SmartUP w tegorocznej edycji najważniejszego konkursu branży spotkań MP Power Awards jako jedyne przedsięwzięcie odniósł podwójne zwycięstwo! Projekt został doceniony w aż dwóch kategoriach: event firmowy (edukacja) oraz CSR w branży eventowej.

Innowacyjny obóz naukowy to nagroda dla młodych pasjonatów nauki, którzy pozytywnie przeszli przez kolejne etapy rekrutacji do programu stypendialnego – grę internetową oraz rozmowy kwalifikacyjne z Radą Naukową Programu. Wyjazd to dla nich szansa na niepowtarzalne doświadczenia i eksperymenty, jako, że mają możliwość przeprowadzać je samodzielnie w laboratoriach pod opieką wykładowców z renomowanych uczelni i instytutów badawczych. Podzieleni są na cztery tematyczne grupy: chemię i biochemię, medycynę i nauki medyczne, inżynierię i robotykę oraz fizykę i nowe technologie. Podczas obozu, na jego uczestników czeka wiele na co dzień niedostępnych atrakcji, przykładem może być udział w ćwiczeniach w tunelu aerodynamicznym i symulatorze lotów, dzięki współpracy z Instytutem Automatyki i Robotyki oraz z Wydziałem Mechanicznym Energii i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej. Tegoroczna edycja innowacyjnego obozu w ramach 3. edycji odbędzie się w dniach 16-29.07.2017 r.

Meeting Planner Power Awards jest pierwszym konkursem poświęconym branży eventowej, w którym oceniana jest kreatywność proponowanych rozwiązań oraz innowacyjność sposobu ich realizacji. Jury z ponad stu nadesłanych zgłoszeń wyłoniło trzech nominowanych w każdej z kategorii. Wyniki ogłoszone zostały 24 marca 2017 r. podczas Gali Finałowej w Warszawie.

Więcej informacji na fanpage’u ADAMED SmartUP.

Grupa Adamed_MP Power Awards3.jpg

Grupa Adamed_MP Power Awards2.jpg