Grupa Adamed na Dniach Powiatu Pabianickiego

Tysiące mieszkańców Pabianic i okolic bawiło się 13 maja br. świętując X jubileuszowe Dni Powiatu Pabianickiego. Gwiazdą imprezy była Celo oraz zespół Enej. Atrakcje – szczególnie dla dzieci i młodzieży – przygotowała także Grupa Adamed, sponsor imprezy i kluczowy w regionie pracodawca.

Popularnością wśród mieszkańców miasta cieszyła się zwłaszcza przygotowana przez Grupę Adamed fotobudka, z której - dzięki wcześniejszej charakteryzacji – każdy wychodził z uśmiechem i wesołym zdjęciem w ręku. Dla chętnych udostępniona została również możliwość podzielenia się zdjęciami w mediach społecznościowych.  Najmłodsi uczestnicy pikniku mogli też liczyć na drobne upominki od Grupy Adamed.

Dni Powiatu Pabianickiego to organizowana przez Starostwo Powiatowe impreza dla mieszkańców, która od dziesięciu lat co roku dostarcza rozrywki, integruje oraz pozwala wspólnie spędzić czas. W tym roku organizator, oprócz koncertów, przygotował liczne atrakcje: pokazy tańca, tory przeszkód, zjeżdżalnie, trampoliny czy górkę wspinaczkową.

Grupa_Adamed_Dni Pabianic.docx

docx | 179 KB